Gå til hovedindhold

Find behandler

Behandlingen af diabetes varetages af mange forskellige typer behandlere, så som læger og statsautoriserede fodterapeuter. Find en liste her.

Indhold

  Billede af en person med diabetes, der går til fodterapeutbehandling

  Ud over behandling hos lægen skal personer med type 2-diabetes også tilses af andre behandlere, f.eks. en statsautoriseret fodterapeut.

  Personer med type 2-diabetes, der primært behandles hos deres praktiserende læge, skal regelmæssigt undersøges af flere forskellige behandlere.

  Ud over lægen skal de nemlig også til en statsautoriseret fodterapeut og en øjenlæge. I oversigten herunder har vi samlet links til fodterapeuter og øjenlæger i alle regioner.

  Når man har type 2-diabetes, kan det også være relevant at besøge andre behandlere. Det kan for eksempel være en tandlæge eller en hudlæge. I oversigten finder man også et link til at finde andre behandlere.

  Find behandler via Sundhed.dk

  Personer med diabetes får tilskud til behandling hos en statsautoriseret fodterapeut. Herunder kan du finde fodterapeuter med tilskud i din region.

  Vælg din region og derefter den kommune, hvor du gerne vil finde en fodterapeut.

  Find fodterapeuter med tilskud:

  Find mobile fodterapeuter med tilskud:

  Herunder kan du finde øjenlæger i din region.

  Vælg din region og derefter den kommune, hvor du gerne vil finde en øjenlæge.

  På Sundhed.dk findes også en oversigt over andre behandlere, hvor man kan søge på den behandlertype, man gerne vil finde.

  Sidst opdateret: 5. december 2022