Gå til hovedindhold

Opslagsværker

Information til fagpersoner der arbejder med diabetes.

Indhold

  Her på siden har vi samlet en række elektroniske opslagsværker om diabetes. Via direkte links kommer du til de relevante sider i opslagsværkerne.

  Lægehåndbogen, pro.medicin og den nationale behandlingsvejledning fra Dansk Endokrinologisk Selskab indeholder alle specialiseret information om diabetes, som er relevant for fagpersoner, der arbejder med diabetes.

  Du kan også finde information om den praktiske del af behandlingen via Diabeteshåndbogen. Endelig kan du finde information, som kan videregives til personer med diabetes og deres pårørende i Patienthåndbogen og på min.medicin.

  Via hovedmenuen her på siden finder du desuden de to sektioner, type 1-diabetes og type 2-diabetes. Sektionerne indeholder information om diabetes formidlet til alle. Som fagperson er du naturligvis også velkommen til at læse med.

  Læs mere om:

  Lægehåndbogen

  Lægehåndbogen er et opslagsværk om sundhed og sygdomme, der indeholder artikler, medicinske tegninger, røntgenbilleder, videoer m.m.

  Patienthåndbogen

  Patienthåndbogen er et opslagsværk om sundhed og sygdomme, der indeholder artikler, grafikker, videoer m.m.

  Alt om diabetes

  'Alt om diabetes' er en håndbog, der hentes som app. Den er udarbejdet til fagpersoner, som arbejder med personer med diabetes, men kan bruges af alle.

  Medicin.dk

  Medicinsk behandling af diabetes.