Gå til hovedindhold

Opslagsværker

Information til fagpersoner der arbejder med diabetes.

Indhold

  Her på siden har vi samlet en række elektroniske opslagsværker om diabetes. Via direkte links kommer du til de relevante sider i opslagsværkerne.

  Lægehåndbogen, pro.medicin og den nationale behandlingsvejledning fra Dansk Endokrinologisk Selskab indeholder alle specialiseret information om diabetes, som er relevant for fagpersoner, der arbejder med diabetes.

  Du kan også finde information om den praktiske del af behandlingen via Diabeteshåndbogen. Endelig kan du finde information, som kan videregives til personer med diabetes og deres pårørende i Patienthåndbogen og på min.medicin.

  Via hovedmenuen her på siden finder du desuden de to sektioner, type 1-diabetes og type 2-diabetes. Sektionerne indeholder information om diabetes formidlet til alle. Som fagperson er du naturligvis også velkommen til at læse med.

  Læs mere om:

  Lægehåndbogen

  Lægehåndbogen er et opslagsværk om sundhed og sygdomme, der indeholder artikler, medicinske tegninger, røntgenbilleder, videoer m.m.

  Patienthåndbogen

  Patienthåndbogen er et opslagsværk om sundhed og sygdomme, der indeholder artikler, grafikker, videoer m.m.

  Medicingrupper

  Medicin, som bruges til behandling af diabetes, kan inddeles i forskellige grupper.

  NemPubMed

  Find nemt forskning om diabetes i PubMed, som er verdens største database for videnskabelig litteratur om sundhed.

  Alt om diabetes

  'Alt om diabetes' er en håndbog, der findes både som app og hjemmeside. Den er udarbejdet til fagpersoner, som arbejder med diabetes, men kan bruges af alle.

  Den Nationale Kosthåndbog

  Den Nationale Kosthåndbog er et digitalt opslagsværk til ernærings- og sundhedsprofessionelle. Håndbogen indeholder forskellige diæter til personer med diabetes.