Gå til hovedindhold

Ansvarsfraskrivelse

Videncenter for Diabetes' ansvarsfraskrivelse

Indhold

  Informationerne på denne hjemme­side (alle under­sider under domænet videncenterfordiabetes.dk) er forsøgt gengivet så præcist og opdateret som muligt. Vi kan dog ikke garantere, at oplysninger på hjemme­siden ikke indeholder unøjagtig­heder eller tryk­fejl.

  Alt indhold og alle oplysninger på hjemme­siden er ude­lukkende til information og kan på ingen måde erstatte en læge­konsultation eller anden form for professionel medicinsk råd­givning og/eller behandling.

  Indholdet på hjemme­siden alene kan ikke bruges til at stille diagnoser eller foreslå behandling.

  Videncenter for Diabetes fraskriver sig alt ansvar for ethvert mulig krav, som måtte opstå ved brug eller misbrug af indholdet på denne hjemme­side.

  Der gives ingen direkte eller indirekte garanti for informa­tionernes korrekthed, og Videncenter for Diabetes er ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller andre forbundne skader opstået ved adgang til eller brug af indhold fra denne hjemme­side.

  Der er visse steder links til eksterne hjemme­sider, som Videncenter for Diabetes ikke har kontrol med, og for hvis indhold vi ikke påtager os noget ansvar.

  Videncenter for Diabetes er en enhed under Steno Diabetes Center Copenhagen, som er et hospital i Region Hoved­staden, specialiseret i behandling, forskning, forebyggelse af diabetes og i uddannelse af sundheds­professionelle, der arbejder med diabetes.

  Sidst opdateret: 14. november 2020