Gå til hovedindhold

Ansvarsfraskrivelse

Videncenter for Diabetes' ansvarsfraskrivelse

Indhold

  Informationerne på denne hjemmeside (alle undersider under domænet videncenterfordiabetes.dk) er forsøgt gengivet så præcist og opdateret som muligt. Vi kan dog ikke garantere, at oplysninger på hjemmesiden ikke indeholder unøjagtigheder eller trykfejl.

  Alt indhold og alle oplysninger på hjemmesiden er udelukkende til information og kan på ingen måde erstatte en lægekonsultation eller anden form for professionel medicinsk rådgivning og/eller behandling.

  Indholdet på hjemmesiden alene kan ikke bruges til at stille diagnoser eller foreslå behandling.

  Videncenter for Diabetes fraskriver sig alt ansvar for ethvert mulig krav, som måtte opstå ved brug eller misbrug af indholdet på denne hjemmeside.

  Der gives ingen direkte eller indirekte garanti for informationernes korrekthed, og Videncenter for Diabetes er ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller andre forbundne skader opstået ved adgang til eller brug af indhold fra denne hjemmeside.

  Der er visse steder links til eksterne hjemmesider, som Videncenter for Diabetes ikke har kontrol med, og for hvis indhold vi ikke påtager os noget ansvar.

  Videncenter for Diabetes er en enhed under Steno Diabetes Center Copenhagen, som er et hospital i Region Hovedstaden, specialiseret i behandling, forskning, forebyggelse af diabetes og i uddannelse af sundhedsprofessionelle, der arbejder med diabetes.

  Sidst opdateret: 2. maj 2021