Gå til hovedindhold

Anvendelse af logoet

Logoet er lavet i flere forskellige udgaver, som egner sig godt til forskellige formål. Læs her, hvordan logoet skal bruges på forskellige baggrunde og i forskellige farver.

Indhold

  Videncenter for Diabetes' logo består af et bomærke med en cyan-blå cirkel­formation og navne­trækket 'Videncenter for Diabetes'. Den engelske udgave af logoet har navne­trækket 'Danish Diabetes Knowledge Center'.

  Læs mere om historien bag logoet

  Download logoet i forskellige udgaver

  Forskellige udgaver

  Logoet findes i to grund­udgaver med navne­træk i mørke­grå og hvid. Derudover findes det på dansk og engelsk.

  Den cyan farve i bomærket er RGB 0,156,232 / CMYK 100,0,0,0, og den grå farve i navnetrækket er RGB 87,87,87 / 66 % af sort.

  Logoet på baggrundsfarver

  Logoet med navne­træk i mørke­grå anvendes enten på hvid baggrund, lys neutral flade (ikke en kraftig farve) eller på lys, rolig baggrund fra fotografi. Logoet med navne­træk i hvid anvendes enten på sort baggrund, mørk neutral flade (ikke en kraftig farve) eller på mørk, rolig baggrund fra foto­grafi.

  Den cyan farve i bomærket er RGB 0,156,232 / CMYK 100,0,0,0, og den grå farve i navnetrækket er RGB 87,87,87 / 66 % af sort.

  Logo i sort/hvid

  Hvis logoet anvendes i sort/hvid-kontekst, gælder samme principper som ovenfor i forhold til placering på baggrunde.

  Den grå farve i bomærket er RGB: 140,140,140 / 57 % af sort.

  Respektafstand

  Respekt­afstanden for logoet tager udgangs­punkt i radius af bomærket. Respekt­afstande måles fra over­kanten (afstand 1), under­kanten (afstand 2) og højre­kanten (afstand 3) af navne­trækket samt fra venstre­kanten af bomærket (afstand 4).

  Logo uden navnetræk

  Logoet anvendes som udgangs­punkt altid med både bomærke og navne­træk. Til sociale medier, favicon eller lignende kan bomærket anvendes uden navne­træk.

  Sidst opdateret: 31. oktober 2022