Skip to main content

Forskningsartikler om COVID-19

Automatisk opdateret oversigt over nye forskningsartikler i PubMed/MEDLINE.

Indhold

  Der udgives i øjeblikket mange nye videnskabelige artikler om COVID-19. En del af den forskning, som udkommer, berører også diabetes.

  Videncenter for Diabetes har udviklet en række automatiske søgninger i verdens største database for sundhedsvidenskabelig forskning, PubMed/MEDLINE. Udover en søgning på alle artikler, som handler om COVID-19, vises søgninger efter artikler, hvor disse emner indgår:

  • Diabetes
  • Hjerte-kar-sygdom
  • Nyresygdom
  • Mental sundhed.

  Inden for hvert emne er det muligt at afgrænse søgningen til enten alle typer studier eller udelukkende forskningsoversigter, hvor information fra flere studier er samlet i én artikel.

  I rullemenuerne herunder kan du vælge, hvilken søgning du vil se resultatet af. Listen opdateres automatisk i takt med, at nye artikler bliver tilgængelige i databasen.

  Find de seneste videnskabelige artikler


  Find forskningsoversigter, hvor information fra flere studier er samlet i én artikel:
  Find alle typer studier, som i øjeblikket er udgivet om COVID-19:

   OBS! De artikler, der vises, bliver hentet direkte fra den eksterne database PubMed/MEDLINE, og Videncenter for Diabetes har ikke vurderet kvaliteten af dem.

   Læs mere om, hvordan søgningerne er udviklet, og hvad man skal være opmærksom på, når man bruger dem.

   Da COVID-19 er en ny virus, og der forskes intensivt i den, udkommer der mange nye artikler. Vi kan derfor ikke garantere, at søgningerne finder alle relevante videnskabelige artikler, ligesom det heller ikke er sikkert, at alle de viste artikler er relevante.

   Sidst opdateret: 15. februar 2021